The Hunt for Minions Terus !!!!

Vanessa Selbst


THE POKER MONKEY … sumber anjeun pikeun Perpetual Crazy !: The Hununt for Minion Continued !!!! The Hunt for Minions Terus !!!! www.gulfcoastpoker.net Bingah Méi! Oké. Bingah Tengah O’May! Sakumpulan anjeun ayeuna damel di acara sirkuit WSOP di NOLA. Abdi, henteu seueur teuing. Abdi sibuk nampi indung kuring, indung Bajing, Sareng lanceuk kuring Jimmy … anu bobo sakitar 21.5 jam sadinten. Kuring nuju sibuk damel dina Summer Grinders kanggo taun ka-4 berturut-turut ayeuna … sareng ayeuna ‘baler ageung’ kuring seuseueurna parantos ditopang deui pikeun angka anu sanés, jumlahna mulai raoseun pisan. Ti dinten ayeuna, kuring parantos ngajalankeun éta dugi ka 215 saham SOLD, sareng sakitar 75% diantarana parantos mayar. Éta ngonci kami kana EMPAT pamaén … 3 di antawis anu samemehna dingaranan, sareng salah saurangna ditambihan ngalangkungan klarifikasi anu kuring bingung nyalira. Robert Harwell, anu mangrupikeun pamungkas pangluhurna usum panas kamari, bakal uih deui kana skuad salaku pelaksana prestasi éta. Janten … dugi ka ayeuna, Chris Canan, David Chocheles, Kenny Milam, sareng Robert Harwell, sadayana KUNCI sareng sahamna dicandak. Kalayan 15 luang. Anu ngagaduhan kuring kana tatanan bisnis salajengna. Final 2 atanapi 3. Taun kamari urang ngayakeun turnamen alit anu cemerlang, anu mangrupikeun ideu Lord Puddingsworth, alias Kai Landry. Éta saé pisan, sareng kuring ngagaduhan seueur pelamar ti daérah Basisir Teluk, anu ngajantenkeun sadayana raos di dunya pikeun ngalaksanakeunana deui. Sareng waktos ieu, tibatan 11 pamaén … Kuring tiasa ningali urang meunang 20-25. Nyandak waktos anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta hésé. Ngagaduhan éta nalika acara sirkuit WSOP lumangsung di dieu hartosna urang gaduh langkung seueur pamaén di daérah éta, kalayan kasempetan di dieu pikeun maénkeun. Acara Utama nyaéta akhir minggu anu bakal datang ieu. Éta tiasa maénkeun éta dina dinten Jumaah ATAWA Sabtu ATAWA duanana … upami kaayaan henteu lancar. Tempat Kai (The Manor) mangrupikeun jalan … janten kami netep di tempat babaturan sareng réncang bisnis kuring anu ngagaduhan Barth, di Metairie, pikeun nahan éta. Nya ngan ukur pamundut na? Punten entong lakukeun Jumaah wengi! Oké. Janten dina dinten Sabtu … Wild Bill Phillips, anggota Minion 3 kali ngayakeun turnamen satelit WSOP ME nyalira di Out of Bounds siang siang! AHHH HAH! Nya … kuring ngarepkeun sababaraha jalma anu bakal maén dina éta, ogé aya sababaraha jalma anu hoyong (sareng anu parantos diulem ku kuring) maén dina Turnamén Kartu Liar pikeun Milarian Minion Salajengna !!!! Maka … Kuring parantos milih waktos jam 7 sonten (sumping tabuh 6:30!) Kanggo ngajalankeun turnamen ieu! Sareng kuring bakal nampi bantosan ti RUU Liar anu tos disebatkeun … ogé anu sanésna, kalebet 2017 Grinder Chris Canan, anu parantos nawiskeun janten padagang pikeun acara éta. Waragadna bakal $ 450. Tina éta, $ 400 bakal ngajamin unggal pamilon dua Saham ($ 200 per saham) anu dipimilik pikeun tim usum panas ieu. Janten ku maén, aranjeunna parantos janten juara sababaraha jumlah (sabab SATU SAKTI PASTI bakal jero usum panas kieu !!!!!) $ 50 anu sanés kanggo biaya admin pikeun ngajalankeun turnamen. Upami anjeun pikir anjeun nepi kana standar kuring pikeun tinimbangan pikeun tim? Sareng hoyong ilubiung? Tembak kuring email di ThePokerMonkey1@aol.com Abdi hoyong ideu anu saé sabaraha urang pamaén anu bakal ngagaduhan (ballpark) dugi ka Sabtu énjing, bahkan Jumaah wengi … janten urang tiasa ngarencanakeun sasuai. Barth ngagaduhan panyiapan anu saé pisan di Out of Bounds … janten kedah pareum tanpa nyeri sirah anu nyata! “Abdi hoyong artos abdi, MAN !!!!!!” Héy! Naha anjeun pamaén poker anu ngahutang artos ka kuring? Nya … aya seueur anjeun di luar sana. Sareng kuring ngan ukur ngingetkeun anjeun … Kuring beuki kurang sabar dina umur sepuh kuring. Kuring parantos ngaheureuyan ngeunaan topik ieu 5-10 taun ka pengker … tapi kuring mendakan karesep akhir-akhir ieu. Sareng langkung kuring nguping rap sakola lami sareng nguping aranjeunna nyarioskeun ngeunaan teu hormat sareng naon-henteu? Beuki kuring mimiti ngartos motivasi dina sababaraha kalakuan aranjeunna. Tingali … sanajan kuring henteu PERLU artos, kuduna? Ieu mimiti, beuki loba, ngambek kuring yén sababaraha urang chumps anu linggih di dinya seuri kuring. Mikir sorangan (meureun) “pffft! Ha! Bangsat jelema éta! Naon anu bakal dilakukeun anjeunna? Serius? Kuring henteu mayar kontol éta!” Nya. Tingali, mimiti sadayana ANJEUN anu DICK. Kadua … karma ogé ngagaduhan cara pikeun néwak anu éléh sapertos anjeun. (sanaos kuring parantos sepuh, sareng ngantosan karma kéngingkeun anjeun? Abdi rada ngaliwat éta) Katilu. Kuring saleresna ngagaduhan sajumlah jalma anu nawiskeun jasa ‘koléksi’ na ka kuring. Sareng henteu … kuring henteu terang CARA aranjeunna angkat ngempelkeun jalma anu maot. Abdi henteu. Sareng kuring henteu hoyong. Anu kuring terang … nyaéta upami kuring kéngingkeun 75% tina hutang anjeun? Abdi senang. Sedengkeun pikeun milarian anjeun? Endah kumaha gampangna pikeun jalma-jalma ieu. Kuring henteu terang naon anu aranjeunna lakukeun atanapi kumaha aranjeunna ngalakukeun éta. Tapi aranjeunna ngalakukeun éta. Neuteup. Éta kotak anu anjeun candak? Anu anjeun terang kuring sok mayar 100% ka anu menang? Teu aya anu nempatkeun bedil kana sirah anjeun sareng ngawartosan anjeun nyobian sareng janten juara ageung nalika Janikowski ngadamel FG anu unggul dina pertandingan. Anjeunna sono. Sanés kalepatan Abdi. Anjeun masih ngahutang artos! Kuring masih mayar anu meunang. Kaluar tina saku nyalira … kumargi anjeun mutuskeun janten douchebag anu teu ngagaduhan moral. Sareng terus terang? Kuring parantos masihan anjeun seueur waktos kanggo mayar. Sareng kuring gering maén Mr. Nice Guy. Janten saur kuring kuring ngagaduhan rencana gim. Saur kuring bakal masihan Sadayana KAJI dugi ka 1 JULI kanggo mayar kuring naon anu anjeun pasihkeun. Atanapi tingali anjeun datang sareng carita anu leres-leres dipercaya anu ngayakinkeun kuring yén anjeun “saé pikeun éta.” (kalimat anu kuring benci ampir saloba “cek aya dina surat.” Sareng sakali tanggal éta pas? Sareng kusabab éta bakal pas pisan sareng awal Acara Utama? Sareng kuring terang seueur anjeun bakal di luar sana-aya anu nyobian Janten … Urang ampir tiasa ngajanjikeun yén NOBODY hoyong némpél anjeun ku tihang sapuluh kaki saatos kuring obor burit anjeun dina blog ieu. Henteu. Anjeun bakal janten naon anu urang resep nyebut ‘radioaktif! ‘Gambar. Carita. Leres. Duaan éta ngagabung? Nyarios 1000 kecap. Sareng upami anjeun pikir éta ngajantenkeun kuring bajingan pikeun ngalakukeun éta ka anjeun? Sareng reputasi’ saé ‘anu didamel salah anjeun? Nya … anjeun salah. Anjeun PERLU dipanggil. Sateuacan anjeun tiasa bangsat saha waé deui. Anjeun terang saha anjeun. Henteu janten deadbeat, pecundang, dickbag. BAYAR! Kusabab Fase Hiji …. ngancurkeun anjeun dina blog abdi? Éta bakal janten indit! Kuring janji! Nyatana … anjeun sial kuring henteu ngalakukeun éta KAN AYEUNA … sabab percanten ka kuring, dorongan? Éta aya !!!!!! Sedengkeun pikeun Fase Kadua? Nya .. . Sigana mah anjeun cukup palinter pikeun milarian terang! Tapi hayu atuh bagikeun ieu sareng anjeun. Kusabab ieu mangrupikeun hal anu kuring parantos diskusikeun sareng sobat anu saé … anu pikir ideu ieu bakal ngajantenkeun hit TV smash # 1, upami kuring kantos ngalaksanakeun. Hayu hipotésis kuring nyarios yén kuring kéngingkeun diagnosis anu kuring croaking, hayu urang nyarios 9-12 bulan? Terminal! Siga … Akang PASTI bakal maot. Nya … éta nalika kuring ngarangkep sadaya daya seuneu anu sayogi ku kuring, candak sobat kuring, sareng meureun awak kaméra. Nyéwa RV anu amis … sareng ngamimitian tur di nagara. Sambel panto jalma anu ngagaduhan hutang anu lami sareng nungtut mayar. Kusabab Upami kuring ninggalkeun Bumi ieu? Kuring bakal dikutuk upami kuring ngalakukeun éta sateuacan kuring ngumpulkeun dina Satiap HUTANG anu dihutang ku kuring, sareng nempatkeunana langsung kana dana kuliah Carley. Anjeun panginten panginten anjeun tiasa nyabak KA … tapi putri abdi? Ha !!!!!!! Kabeneran ku éta !!!!! Tambih deui? Anjeun bakal gaduh kasempetan pikeun ngantep kuring ngajantenkeun anjeun kasohor (atanapi hina) ka sakumna dunya !!!!! Untung ngagali jalan kaluarna tina liang Loserdom !!!!!! Oké. Éta kedahna cekap kana topik ANU, hehehehe! ??? Dibutuhkeun pikeun kaluar tina dada kuring! Bar ampir kabuka! Dipesen penerbangan kami ngapung budak awéwé sareng kuring … sareng sidekick alit kami, Abbey … turun dina 14-19 Juni. Barth mesen kami piagam dina kapal pesiar paling kickass 53 ‘kanggo sadinten ngahuap Kapuloan Virgin Inggris. Teu sabar! Bar sorangan katingalina endah! Teu sabar pikeun ngamimitian ngasilkeun artos ogé … sabab éta euweuh tapi duit kaluar, kaluar sareng kaluar saprak Pébruari! Tapi anjeunna aya di ditu ngalakukeun Sagala rupa bener! Éta gé batu! Kuring parantos ngundang saha waé sareng sadayana pikeun turun di sabtu minggu Grand Opening … 14-18 Juni … kami ngagaduhan band sareng sagala rupa barang khusus anu direncanakeun. Sajauh ieu kuring gaduh dua, panginten tilu rerencangan anu turun sareng nyandak kulawargana. Abdi dina kampanye ngirangan beurat badan anu sanés. Sareng ngamangpaatkeun sering-suksés di jaman baheula Le-Vel / Thrive (tingali inpormasi dina margin sisi katuhu di ditu) Wah. Kuring masangkeun (dina Facebook) yén Robert Harwell sareng kuring ngamimitian silih tantangan … sareng nalika kuring parantos ngagaduhan rencana diet sareng resimen latihan sadayana parantos dipasang, kuring kedah ngagaduhan 10-15 email ti jalma anu ngawartosan kuring kumaha kuring kedah kaleungitan lbs 20-25 anu kuring pilari héd. Kuring nebak lamun salah henteu jalan, meureun salah sahiji ti éta bakal !!!!! Naha ieu siah ku Trump sareng Liberal lunatik nyetir saha waé anu gélo sapertos kuring? Kuring moal bohong … Kuring ampir sadayana lirén nonton berita sadayana. Kuring ngan ukur henteu ningali intina. Trump-haters henteu bakal liren ngabenci Trump. Dem urang moal lirén nyobian ngusir anjeunna. Kantos. Sareng pendukung Trump ngan ukur beuki nambahan galvanis kusabab sadaya BS anu ditumpukkeun ka anjeunna. Éta sifat manusa. Sanajan aranjeunna (pamilih / pendukung na) teu resep Trump … anjeunna Trump maranehanana … sareng aranjeunna bakal dikutuk upami aranjeunna moal ngadukung buritna bari sadayana jerkoffs ieu nyobian nyandak anjeunna turun 24/7/365. Ngan kuring heran pisan kumaha BODOHna kapamingpinan partai Démokratik. Maksad abdi … kumaha anjeun henteu ngartos alam manusa anu saderhana? Tapi aranjeunna henteu. Aranjeunna leres henteu. Naon ogé kaulinan akhir na? Kéngingkeun Trump (kumaha waé-sanaos mayoritas GOP di DPR JEUNG Sénat … mana KEDUA anu kedah milih pikeun ngusir anjeunna upami éta kajantenan) dibatalkeun teras kumaha? Aranjeunna ngagaduhan Mike Pence? Saha anu paling libur diehard panginten bahkan LEUWIH tibatan Trump ku seueur cara? Sareng ngalakukeun éta (impeachment) pissing unggal konservatif komo panginten konservatif sedeng di nagara ieu Janten … yén pamikiran PERNI milih Demokrat sanés dina kahirupan aranjeunna bakal ngeunaan mungkin nalika ME ngaji sareng meunang présidén ???? Mimiti, aranjeunna bakal kaleungitan sadayana korsi sésana dina 2018. Teras? Nya … moal aya NU. 2020 bakal janten cakewalk lucu pikeun pamilihan deui GOP. Éta sadayana saderhana pisan … sareng henteu … anu liberal ieu teras-teras ngiringan dirina ka liang naraka. Abdi resep pisan éta. Éta leres-leres lucu sareng ngahibur. Rangers moal meunang Piala Stanley deui dina musim ieu. Maka, pikeun kuring, usum Hoki parantos réngsé. Seattle Mariners gaduh ampir sadayana padamel lapangan mimiti dina DL. Sareng dua hitters pangsaéna. Bisa jadi anu panjang deui pikeun Monyét kipas Baseball. Seattle Seahawks gaduh mode sato galak anyar saur kuring. Eddie Lacy damel sareng pangadeg P90x offseason pamungkas sareng nunjukkeun ka kamp GB dina bentuk anu pangsaéna. 3 gim kahijina anjeunna monster … tapi teras cilaka. Nya Seattle gaduh anjeunna ayeuna. Sareng hehehehe … anjeunna sumping kaleuwihan beurat … tapi kamari anjeunna diberesihan beuratna ‘halangan’ sareng nyandak 55k. Kuring ngantisipasi hal-hal HEBAT ti anjeunna taun ayeuna. Warta goréng? Aya rumor sareng rumbling yén manajemén ngémutan nyandak douchecanoe Colin Slapperdick éta. Hate jalma éta. Sareng kuring benci anjeunna Sateuacan ‘KneelGate.’ Kuring bahkan DM’d Pete Carroll kamari MEMULANG anjeunna TEU ngantep sapotong kaki na léngkah dina kamar locker Seahawk. Urang bakal ningali naon anu kajantenan. Carley gering minggu kamari ieu ku corétan tikoro sareng kedah sono kalulusan na ti Pra-K. Untungna …. anjeunna henteu paduli pisan. Alat peraga pikeun murangkalih kuring. Kalulusan? Ti bangsat Pra-K? Aslina? Abdi nguping aranjeunna gaduh anu sami ti TK taun payun ogé. Bodoh. Anjeun lulusan dua kali, sajauh anu kuring prihatin … ti SMU, sareng ti College. Mangsa. Sésana? Ngan ukur ideu idiotik anu diimpikeun ku kolot anu teu kahontal. Bangsat jelema badut. Upami anjeun murangkalih éléh … panginten kusabab kolotna ogé éléh. Disebatna Circle of Life. Satuju jeung ieu! Hmmm … naha urang parantos didieu didieu? Saur urang mah. Hatur nuhun pikeun nyetél. Langkung lami deui kuring janji. MONK PS: Kuring saleresna kaluar ti bumi pikeun maénkeun poker. Indit ka Beau sareng maénkeun Garansi $ 50k sababaraha minggu ka pengker. Pelor heula, busto! Pelor kadua … sareng $ 600 langkung lami deui sareng batur ieu … ogé busto. Diangkat dina tombol ku JJ. Kénging ditelepon ku BB sareng A9. Flop sumping 9-4-3. Anjeunna ngarah kaluar. Abdi angkat. Anjeunna nyorong. “Kuring badé nganggap anjeun gaduh Ace Nine” sareng kuring nelepon. Leres. Ngabuburit? Salapan! Poker hébat! Sareng éta … mangrupikeun hiji carita ngéléhkeun Salah kuring pikeun tulisan ieu !!!


เกม คาสิโน ได้เงินจริง
เกม คาสิโน ออนไลน์
คาสิโน ใหม่ ล่าสุด
คาสิโน ออนไลน์ สล็อต
เฮง เฮง คาสิโน

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *