Waktos Pikeun Hayu ‘Dem Minion Ngajalankeun !!!!!

รายงาน Irish Times Poker กำลังเฟื่องฟู


THE POKER MONKEY … sumber anjeun pikeun Perpetual Crazy !: Waktos Kanggo Hayu ‘Dem Minions Run !!!!! Waktos Pikeun Hayu ‘Dem Minion Ngajalankeun !!!!! www.gulfcoastpoker.net Waktos parantos tungtungna sumping! Sabenerna mimiti kamari, janten pas. Tapi kuring capé pisan tina penerbangan sadidinten dina dinten Jumaah, dugi ka teu mendakan waktos atanapi tanaga kanggo linggih sareng nyerat blog. Hiji blog anu kuring ogé badé nyerat dina hiber abdi OUT ka Vegas dinten Minggu kamari, tapi anu dianggurkeun kusabab pasangan kawin anu saé pisan kuring pendakan dina pesawat linggih di gigir kuring. Janten ayeuna … sareng dua jam sateuacanna kuring kedah sakali deui ngepak mobil … angkat ka New Orleans, sareng angkat salami opat dinten deui, waktos ieu ka Seattle, kuring badé nyobian ngiringan blog si corong! Anjeun terang saha anu gélo? Di sagigireun kuring tina sagala pakéan / ngabongkar, datang sareng usum panas ayeuna? Sareng sajabi ti Carley, tina sono ka bapakna? Anjing-anjing abdi! Aranjeunna calik pisan. Pas aranjeunna ningali kuring, atanapi urang sadayana, ngepak koper urang … aranjeunna teras ngagolér dina lantai sareng masihan kami penampilan anu paling sedih sareng matak hanjakal. Éta maéhan kuring. Perjalanan ieu ka Seattle sapertos anu teu terang-terang. Paman Jim kuring … saatos lami diserang kanker, pupus bulan kamari. Anjeunna diduruk … tapi salaku urut anggota Militer AS, anjeunna dihormat dina upacara Senén. Abdi lebet sakitar tengah wengi … sareng upacara na jam 2 sonten dinten salajengna. Pasti kuring bakal soca sareng busut-buntut! Janten Vegas angkat ka CARA pikeun gancang. Meunang dina Minggu wengi. Maénkeun sési kas 2 jam sakedik di lantai handap di Venetian, kéngingkeun $ 178. Gugah. Maénkeun turnamén $ 1100 di Venetian. Indit 6 tingkat tanpa ningali naon-naon di luhur sapasang 8-an (anu leungit) … kumaha waé nyokot pot sakapeung. Saatos flopping sakumpulan genep, kuring ngagaduhan sadayana vs. dua urang lalaki ku gambar siram. Sanaos sadayana spades dimaénkeun … aranjeunna tetep a Spade atoh. Abdi sono ka walungan, sareng éta sadayana réngsé. Kuring ngarobih dina waktosna badé maénkeun hiber terakhir Aria 500 jam 7 sonten. Kadieu aya jam 6:45. Aya garis anu panjangna kira-kira 200 yard. Hebat. Kuciwa kuring, aranjeunna henteu deui ngalakukeun / ngalakukeun turnamén ageung na di lantai handap di ruang konvénsi sapertos anu dilakukeun sababaraha taun ka pengker nalika kuring maén di dinya. Sabalikna, urang bakal ngagaduhan kalakuan anu paling populér, hémat artos nempatkeun méja poker di tengah lantai kaulinan kasino, dibarengan ku haseup sareng haseup roko. Menawan. Saatos sakitar 20 menit nangtung dina garis anu henteu gerak gancang … kuring angkat ka payuneun garis pikeun milarian terang naha éta aya kana alternatip atanapi henteu. Aranjeunna. Wah. Henteu nuhun! Abdi angkat.. mendakan tempat anu disebat SAGE … sareng tuang tuangeun (mahal teuing!) Tuangeun di palang. Kuring ngagabung engké ku sobat kuring Charlie Townsend, anu sumping pikeun maénkeun acara anu sami, tapi sapertos kuring, henteu daék ngantosan teras lebet sareng 5-7 blinds ageung. Upami anjeun tuang di Sage … kuring nyarankeun roti manis. Sampah suci jelema anu saé! Filetna ogé luar biasa … tapi upami nyabok sakedik daging $ 65 éta 8 ons? Abdi Paus! Balik ka hotél kuring sareng nyauran wengi. Hudang … sareng maénkeun siang $ 600 di Venetian. Éta disebat SuperStack. Sakuduna ogé disebut Turbo, sabab éta leungit seueur tingkatan. Kuring ngamimitian anu saé … teras teras-terasan ngawangun tumpukan kuring dina méja anu cukup lemah. Abdi linggih dina 100k nalika rata-rata 33k … teras méja kuring mimiti rusak. Kuring pindah 4 kali dina ngan sajam. Sareng éta sigana henteu janten hal anu saé. Di tingkat 12 kuring angkat ti 120k dugi ka 90k kalayan kaayaan anu cukup dahsyat. Hal ningkat saeutik. Diurus kumalayang sakitar rata-rata … maka urang kana artos … mayar 54 tempat sareng 531 pamaén. Pesawat indung sareng adi kuring nembé badarat di Vegas (kira-kira jam 9:30 wengi) nalika orbit orok kajantenan. Hiji jalmi ngalih sadayana-dina kanggo 80k (dina 12k / 24k) sareng kuring ngaliwat luhur pikeun 155K sareng AK. Teu aya anu nelepon. Anjeunna ngagaduhan A3. Sadayana katingali saé ka walungan … nalika papan dua kali pasang di walungan. Budak sétan. Janten tibatan gaduh sakitar 250k saatos panangan éta …. Abdi masih linggih di dinya sakitar 170k … atanapi kirang ti 10 bb’s. Janten di sisi sanésna, ku 43 pamaén deui, kuring kéngingkeun 77. Kuring benci pikeun lebet kana tempat-tempat éta, milih naékkeun, nyésakeun jumlah pancén anu sering dilakukeun, janten katingalina ngagaduhan tangan anu kuat. Nya, hiji tumpukan pondok asup sadayana … sareng anu sanés … anu parantos maénkeun seueur tangan anu teu rata, sareng gaduh kecenderungan pikeun nyorong tali tumpukan alit pikeun ngasingkeun, SHOVES. Kuring gaduh anjeunna ditutupan ku persis 1k. Abdi henteu tiasa ngalipet pisan. Ayeuna upami kuring kéngingkeun panangan sateuacanna … sareng nganggo 250k … diangkat janten 60k … kuring tiasa ngalipet 77 di ditu. Kaayaan. Tumpukan pondok kagungan KQ … anu sanés gaduh freaking 88. KQ tungtungna unggul. Kuring éléh nganggo hiji chip kuring di panungtung … sareng angkat pikeun ngumpulkeun $ 1348 kuring. MIN KAS SUCK! Tapi sahenteuna éta artos. Sapuluh menit engké kuring angkat sareng ngahalangan Indung sareng Adina kuring ti méja payun. Aranjeunna duanana ngadatangan Las Vegas pikeun anu munggaran dina kahirupan aranjeunna. Abdi tiasa terang ka indung kuring lumayan kabebeng ku sadayana. Anjeunna nembé mimiti maénkeun poker … adi kuring parantos sababaraha taun ayeuna, sareng pamuter kuat. Duanana duanana gatel pikeun maén …. janten saatos aranjeunna henteu dibungkus, kami angkat ka TI (anu sateuacana disebat Treasure Island sateuacan janten trendi pikeun nyingkat sadayana kana inisial) pikeun maénkeun turnamén $ 77 sonten. Aranjeunna ngagaduhan 44 pamaén. Kuring sareng adi kuring duanana ngadamel tabel final. Ibu henteu. Ibu akhirna aya di méja tukangeun sisina malédogkeun dirina “teu aya nanaon di ieu” leutak leutak anu anjeunna palu nalika turnamén. Abdi dadakan 9. Adina kuring ngabobotohan ka-7. Éta mayar 5 titik. Nya atuh. Aranjeunna angkat deui ka kamar hotél. Kuring asup ka buruan kas juicy. Kaulinan tunai anu leres-leres juicy. Éta 1/3 tapi maén sapertos 5/10. Kuring resep pisan dina sési marathon éta sareng angkat sapertos jam 1 sonten! Salah sahiji deui wengi Vegas anu lucu anu ngaco dinten énjingna! Katresna angkat maén … sareng kuring bobo sadayana siang. Teras henteu kantos kaluar ti kamar kuring wengi éta. Dasarna dinten anu dibaoskeun … sareng nalika anjeun ngan ukur di Vegas salami 5 dinten … dinten anu kasép lebay! Janten énjingna dinten Kemis. Atanapi dinten TEAM, kanggo Minion. Abdi nyéépkeun énjing dina telepon sareng manajer banquet kanggo Maggiano. Kuring yakin pisan kami parantos nyusun ménu anu saé, sareng biayana janten $ 49 per jalma … ditambah pajak, tip, sareng biaya pangaturan 20% pikeun ngagaduhan kamar pribadi. Engké … Kuring bakal dibutakeun ku tagihan anu janten $ 77 per jalma … sareng ngeusi batre kami pikeun 25 urang, tibatan 18 anu saleresna urang gaduh. Saatos debat sareng aranjeunna di aula sakedap, kuring ngan ukur nyerah … ngawartosan kuring henteu hoyong wengi dirusak ku perdebatan artos artos. Janten kuring ngoleksi $ 75 ti sadayana … sababaraha anu cukup kanggo mayar tambahan … sareng kuring nutupan sésana. Gaduh kamar pribadi mangrupikeun ide anu saé … sabab éta sepi sareng raoseun. Kuring ngan ukur miharep jalma anu TILILIH muncul … kusabab seueur tuangeun anu aranjeunna bawa kaluar saru !!!! Dina waktos éta pembuka makanan diberesihan … ampir sadayana urang parantos pinuh. Kuring pastikeun sadayana anu nganggo kulkas / gelombang mikro dikemas seueur tina sésa-sésa anu tiasa … sabab aya hiji TON na! Dahareun éta HEBAT. Palayanan éta HEBAT. Sateuacanna, sateuacan tuang … urang pendak di Rio, sareng nyandak sadaya poto tim, baju tim sadayana luntur … kontrak ditandatanganan, sareng sadayana pamaén mésér. Hiji-hijina jalmi anu teu aya … nyaéta Christian Iacobellis. Tapi anjeunna ngagaduhan alesan anu saé. Nalika ngajalankeun-Na ti Los Angeles, trailer tanker asup ka bangkai kapal, kabeuleum … sareng ngaduruk sakumna jalan raya dina seuneu sikat seuneu. Lalu lintas henteu ngalih salami tilu jam. Anjeunna setrés siga gélo. Tapi naon anu anjeun tiasa lakukeun? Dina jenis corak ironis … anjeunna hirup dina cara anu cukup anonim … resep janten “off the grid” dina ampir sadayana. Janten … ieu pas pisan sigana mah, yén anjeunna henteu aya dina poto tim, leres! ??? Nya akhirna anjeunna dugi ka tabuh 9:30, sareng tiasa ngiringan urang sadayana dina tuang … tepang sareng sadayana, sareng nguseup tuang. Saatos tuang siang kami angkat ka Rio sareng ngadaptar anjeunna. Anjeunna sareng kuring balik deui ka Venetian sareng kami mutuskeun maénkeun sababaraha 2/5 sakedap. Anjeunna meunang sababaraha ratus, kuring meunang $ 940. Éta éta pikeun perjalanan Vegas kuring. Abdi bobo … sareng kedah hudang sababaraha jam sanggeusna siap-siap badé sumping ka bumi. Kuring motong éta caket, tapi tetep aya dina jadwal. Tapi supir Uber kuring angkat heula ka Palazzo … teras salah asupna Venetian, sateuacan tungtungna mendakan kuring. Teras anjeunna nyetir siga kuya ka bandara. Abdi badé ngorondang kaluar tina kulit abdi. Abdi kakantun pesawat. Tapi aranjeunna ngagaduhan kuring kana anu sanés 45 menit engké. Tapi kuring kedah ngaliwat Detroit. Bajing parantos angkat ka sabtu minggu Blue Angels na di Pensacola saatos lungsur Carley di sakola énjing éta. Abdi dugi ka bumi réréncangan urang sakitar tabuh 11 wengi … sareng aya kekasih alit kuring, hudang jagjag dina dipan ngantosan bapakna! Anjeunna sumping lumpat, sareng ucul dina panangan abdi. Kami balik ka imah, ngarayap dina ranjang, sareng zonk kaluar! Malah henteu ngabongkar! Kamari mangrupikeun Poé Tanggal Ayam kami …. parantos parantos janji yén kami bakal ningali pilem Minion anu énggal. Éta hébat. Kami angkat sareng murangkalih ti kelasna sareng indungna sareng lanceukna. Kapendak téater kami parantos ngarobih sadaya korsi kana korsi sofa anu ngagoler. Heboh !!!! Saatos pilem aranjeunna sumping ka bumi kami … sareng murangkalih maénkeun / ngaruksak bumi sababaraha jam! Aranjeunna angkat … sareng Carley sareng kuring nabrak jam 8 wengi !!!! Nalika ieu lumangsung ….. urang ngan hiji-hijina Minion anu ngalakukeun padamelan! Sasaurang parantos nempatkeun jujuluk Ken “The Carpenter” Christopher anu pas pisan pikeun Kenny … anu parantos damel sakilo damel di imah kuring salami genep bulan ka pengker … ngalakukeun dek sareng pager kuring. Anjeunna ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun badgering kuring dugi ka titik anu kuring henteu tiasa ucapkeun henteu ka anjeunna. Nya … anjeunna kéngingkeun bekel dina Poé Kahiji … hiji-hijina tina 8 urang anu maén dina hiber kahiji. Anjeunna suksés nempatkeun 52k dina kantong dina ahir poé. Sakuduna langkung seueur deui. Urutan tuah terakhir na ningali tumpukan pondok anu nyorong 12k sareng 88 kana Jack saku Ken dina buta. Guy pencét dua-luar sareng masih gaduh impian hirup. Tapi ku struktur ieu? 52k sampurna rupa! Sareng kuring tiasa terang anjeunna maénkeun hébat sadidinten … dumasar kana sadaya pembaruan na. Badé dinten ayeuna (Minggu) urang gaduh EMPAT pamaén … sareng bakal ngagaduhan final tilu énjing. Bisi anjeun lasut … 8 pamaén nyaéta: Kenneth “The Carpenter” Christopher (maén Sabtu, BAGGED) “Wild Bill” Phillips (maén Minggu. 4-waktos Minion!) Robert ‘Cash Beast’ Harwell (maén Minggu) Benton Blakeman (Maén Minggu) Kenny “Truktor” Milam (ogé maen Minggu) dina postingan blog ieu … SADAPAT PAPARÉN ayeuna nuju maén! Chris “Loose” Canan (lebet Senén) David Chocheles (lebet Senén) Christian “Monk E. Grinder” Iacobellis (angkat Senén) Kuring bakal rooting tina 35k kaki! Teras ti Seattle! Leungit budak awéwé kuring. Bari pamitan ka paman. Nganjang sareng Pa sareng Jimmy kuring … sareng nembé terang … adi kuring, anu ngasuh dua putrana na ti Area Bay. Sareng nalika di Seattle, kuring bakal nganjang ka salah sahiji babaturan kuring anu pangsaéna ti sakola kelas … anu kalibet dina kacilakaan mobil anu dahsyat saminggu sateuacan Super Bowl. Anjeunna kedahna maot. Tapi anjeunna merjuangkeun koma, sareng seueur operasi, sareng ngarepkeun bakal kaluar ti rumah sakit minggu ayeuna! Meureun urang bakal tiasa maén poker. Atanapi ngan mendakan sababaraha tuangeun anu saé sareng ngambah waktos lami. Sadayana bari Minion urang damel! Sedengkeun pikeun saham? Nya urang jual 404! Kuring ngan ukur gaduh DUA jalma anu teu mayar … tina sakitar 134 investor. Geulis gélo! Usaha anu ngan saukur henteu dipercaya pikeun ngajalankeun tim taun ayeuna sareng ngajalankeun! Seueur pamaén, sareng sakumpulan jalma anu luar biasa. Sareng Jacqueline Britton, anu ngagaduhan prestasi anu luar biasa dina WSOP Monster … réngsé 88 ti sakitar 6700 pamaén … nyandak peran SwagMaster … kéngingkeun sadaya kaos, topi sareng hoodies, mesen dicandak, sareng barang-barang dikirim kaluar. Anjeunna nyandak SO pisan setrés dina taktak kuring usum panas ayeuna !!! Kuring teras nyokong anjeunna dina turnamen Ladies … anu anjeunna pecah. Nya atuh! Didukung ogé adi kuring … sareng anjeunna henteu sanggup ogé tuah. Tapi sobat dalit urang, Kristin Deardorff … anu naroskeun perkawis mésér saham tapi tungtungna henteu kéngingkeun saham, réngsé ka-13 dina acara éta $ 5600. Wilujeng damel Kristin !!! Beres kitu 4:07 na! Abdi henteu ngalakukeun éta! Tungtungna ngagaduhan blog dina corong! Kuring janji kuring bakal ngamutahirkeun langkung seueur dina sababaraha dinten ka payun salaku tindakan na !!!!! MONYET


เกม คาสิโน ได้เงินจริง
เกม คาสิโน ออนไลน์
คาสิโน ใหม่ ล่าสุด
คาสิโน ออนไลน์ สล็อต
เฮง เฮง คาสิโน

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *